EERSTELIJNSZORG

Ondersteun eerstelijnszorginstellingen en huisartsen met effectieve en gebruiksvriendelijke tools, die de tijd tot de patiënt en de operationele efficiëntie verbeteren.

Eerstelijnszorg is de basis van een solide, betrouwbaar en effectief zorgsysteem. Alle organisaties die zich toeleggen op eerstelijnszorg moeten kunnen vertrouwen op geïntegreerde oplossingen, die het beheer van de volksgezondheid ondersteunen. Huisartsen zijn van essentieel belang in deze sector. Zij zijn als eerste aanspreekpunt voor patiënten de aangewezen personen om correcte voorlichting te geven ten aanzien van levensstijl en welzijn. Dedalus biedt verschillende oplossingen, die alle zowel de eerstelijnszorginstellingen als de huisartsen te ondersteunen met effectieve en gebruiksvriendelijke tools, die de kwaliteit van de zorg, de tijd tot de patiënt en de operationele efficiëntie verbeteren.

Onze oplossingen kunnen de communicatie tussen ziekenhuizen en hun zorggebied vergemakkelijken om een echte gemeenschap binnen het ecosysteem van de gezondheidszorg te creëren. In die gemeenschap kunnen alle betrokkenen, van patiënten tot zorgverleners, professionals binnen de gezondheidszorg en landelijke/regionale overheden op doeltreffende wijze samenwerken om alle factoren die bepalend zijn voor de gezondheid te verbeteren.

Dankzij onze oplossingen voor de eerstelijnszorg kunnen huisartsen direct in verbinding staan met diagnostische centra, zorginstellingen en de patiënten zelf, om het proces van voorschrijven, inchecken, produceren van rapporten en gegevensverzameling in EPD’s ten goede te veranderen.

Please open in latest version of Chrome, Firefox, Safari browser for best experience or update your browser.

Update Browser