ONDERSTEUNING

Het ondersteunen van digitale diensten vereist specialistische expertise en kennis. Wij zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op de prestaties van de systemen die aan de basis liggen van uw digitale activiteiten.

Het team in Noord-Europa dekt het volledige productportfolio, voor zowel service- als projectimplementatie. Binnen Dedalus zijn ongeveer 180 speciale servicemedewerkers actief in de regio.

Al onze diensten berusten op internationale ‘best practices’ en standaarden, waaronder ITIL, COBIT, COPC, CMMI, PAS99, ISO22301 (bedrijfscontinuïteit) en ISO 31000 (risicobeheer). Onze servicedeskdiensten volgen de ‘best practices’ van ITIL en onze agenten zijn hoogopgeleide professionals. Elke Dedalus Servicedesk-locatie maakt gebruik van strikte kwaliteitsprogramma’s om ervoor te zorgen dat gebruikers tevreden zijn met de resultaten telkens wanneer ze contact opnemen met ons team.

Onze gehoste oplossingen worden 365 dagen 24/7 bewaakt door ons Security Operations-team (SOC), dat beschikt over ongeëvenaarde expertise op het gebied van cyberbeveiliging in de gezondheidszorg.

Onze oplossingen voldoen aan de ISO 27001-norm, inclusief onze websites en datacentra voor gezondheidszorg. We hanteren een programma voor continue serviceverbetering (Continuous Service Improvement – CSI) waarbij problemen, die in eerste instantie niet bij de bron kunnen worden opgelost, voortdurend in de gaten worden gehouden om de impact ervan te minimaliseren totdat een volledige en definitieve oplossing kan worden geïmplementeerd. Alle incidenten met urgentieniveau 1 worden beheerd via ons MIM-proces (Major Incident Management), waarbij een Major Incident Manager wordt aangesteld om de serviceherstelactiviteiten te coördineren. Bij het MIM-proces is het serviceherstelteam betrokken, dat bestaat uit technici en specialisten op het gebied van dienstverlening, derde partijen (indien van toepassing) en technische bruggen, om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Elk incident wordt onderworpen aan een analyse van de hoofdoorzaak (Root Cause Analysis – RCA) om een volledig inzicht te krijgen in de oorzaak van de onderbreking van de service en om herhaling en gevolgen in de toekomst te voorkomen. Ons team werkt samen met de eindgebruikers om te garanderen dat alle eventueel resterende acties en activiteiten, die zijn geïdentificeerd als onderdeel van de RCA, worden voltooid.

Ons streven naar uitmuntendheid in onze dienstverlening vormt de kern van alles wat we doen. We begrijpen dat van Dedalus minimaal wordt verwacht dat het voldoet aan de industrienormen, modellen en voorschriften. We gaan een stap verder door ervoor te zorgen dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat we diensten van hoge kwaliteit leveren en dat we leren van onze ervaring met het leveren van diensten waarbij de gezondheidszorg centraal staat. Zo zal onze dienstverlening aan onze klanten voortdurend verbeteren.

Please open in latest version of Chrome, Firefox, Safari browser for best experience or update your browser.

Update Browser