PUBLIEKE AANBIEDER VAN MEDISCHE EN SOCIALE ZORG

Een innovatieve benadering om de samenwerking tussen alle personen die betrokken zijn bij de publieke gezondheidszorg en de sociale zorg ondersteunen, om de best mogelijke resultaten te behalen voor de burgers

De meeste experts zijn het erover eens dat de gezondheid van een persoon wordt bepaald door een combinatie van gedrag, de medische diensten en zorg die hij of zij ontvangt, de genetische aanleg en de omgeving. Ons voorstel is om af te stappen van zorg en geneeskunde uit vele onafhankelijke bronnen en over te stappen op interoperabiliteit van kennis, proactieve en taakgerichte systemen en ondersteunende samenwerking met de burger/patiënt in het middelpunt.

We bieden oplossingen die organisaties en gebruikers helpen optimaal te presteren en synchroon te lopen met de rest van het interdisciplinaire team dat met de burger werkt en hem/haar behandelt.

Dedalus stelt alle betrokkenen van het ecosysteem van de gezondheidszorg in staat om doeltreffend samen te werken en het best mogelijke resultaat te leveren.

Life flows through our software

Our customers’ experience of the digital transformation of healthcare.

Please open in latest version of Chrome, Firefox, Safari browser for best experience or update your browser.

Update Browser