Eindelijk een kantoor in Zweden!

Al tientallen jaren lang zijn we bezig de gezondheidszorg in Europa, de VS, Zuid-Afrika en verschillende andere landen te veranderen. Nu openen we eindelijk de deuren van ons Zweedse kantoor en zijn we klaar om onze bijdrage ook aan de Zweedse gezondheidszorg te leveren.

Dit is Thomas Anderzon, Dedalus Managing Director, Zweden

Dus wie is Dedalus en wat kunnen we toevoegen aan de Zweedse gezondheidszorg? Dedalus is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor de gezondheidszorg, zoals zorginformatiesystemen, integratieplatforms en geavanceerde oplossingen in AI en klinische beslissingsondersteuning. We werken samen met onze klanten om er samen voor te zorgen dat zowel de oplossingen zelf als de implementatie en het verandermanagement plaatsvinden op een manier die past in de omgeving van de klant. Op deze manier kunnen we niet alleen zorgen voor de juiste oplossingen en schaalbaarheid in de tijd maar ook verstoringen van het werk tijdens de implementatie tot het minimum beperken. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te laten profiteren van hun IT-investeringen voor zowel klinisch personeel en patiënten als besluitvormers.

“Het is verheugend dat we binnenkort de deuren openen naar ons eerste Zweedse kantoor. Een belangrijke mijlpaal in onze Zweedse vestiging.
Dit onderstreept onze inzet, niet alleen voor Zweden maar voor de gehele Noordelijke regio”, Thomas Anderzon, Managing Director, Zweden.

Please open in latest version of Chrome, Firefox, Safari browser for best experience or update your browser.

Update Browser