GENSTART ER MULIG: #ACCASA - PUGLIA REGIONEN

“#ACCASA” benytter webappen, der er skabt med udgangspunkt i Dedalus-Dromedian. Den giver borgere mulighed for at stille en første diagnose for sig selv eller andre, der har behov for det. 

Et projekt omkring teleassistance og overvågning af kroniske patienter revolutionerede muligheden for at agere hurtigt i en omsiggribende uforudset nødsituation – Covid 19-krisen. projektet var planlagt til marts 2020. Region Puglia’s arbejdsgruppe, AReSS, bestående af praktiserende læger, sundhedspersonale og Dedalus, opsatte et komplet system på mindre end en måned. 

“#ACCASA” benytter webappen, Dedalus-Dromedian, som giver borgere mulighed for initialt at diagnosticere enten sig selv eller andre, der har behov for dette. Information sendes til portalen, der giver operatører mulighed for at kategorisere de modtagne oplysninger og planlægge eventuel specialiseret behandling i hjemmet (podning, medicin og andre undersøgelser)”. 

Praktiserende læger har adgang til systemet og kan følge deres patienter via telefonisk visitation. Systemet muliggør tillige telekonsultation og telemonitorering. 

Iflg. præsidenten for Region Puglia, Michele Emiliano “er dette system som skabt til nødsituationer og vil gøre det muligt for os at være tættere på borgerne. Takket være denne teknologi vil det være muligt for os at følge alle kroniske patienter”. 

Please open in latest version of Chrome, Firefox, Safari browser for best experience or update your browser.

Update Browser