LEVERING AF LØSNINGER

Dedalus leverer software, der støtter effektiv digital transformation. Software der øger effektivitet og kvalitet, sikker dataopbevaring samt mulighed for sammenhængende patientforløb. SaS og cloud-baserede løsninger giver dig fleksibilitet og løbende udvikling.

Måden at levere effektive løsninger i sundhedsvæsenets økosystem udvikles hurtigt.

Det er afgørende at kunne regne med eksperter, der kan sørge for, at supporten er fejlfri, dine slutbrugere er glade, dine problemer bliver løst, din sikkerhed er uigennemtrængelig, dine medarbejdere er sunde og dine applikationer fungerer, som de er beregnet til.

Hos Dedalus hjælper vi vores kunder gennem deres Digitale Transformation på flere måder, og vi leverer vores løsninger både med en traditionel “on-premises” tilgang og ved hjælp af Cloud eller en hybrid-Cloud.

Cloud-baserede applikationer er ofte den løsning, der giver den mest værdi for pengene, da de udnytter de optimerede teknologiske fordele. Takket være ”as-a-service” modellen, oplever sundhedvæsenet færre krav til medarbejderkompetencer og ingen brug for indkøb af ekstra hardware. Dette giver større sikkerhed og pålidelighed. Det tilbyder større agilitet i skalering af software der kan opfylde nye forretningsbehov. Vores erfarne personale yder fuld “help desk” service og sikrer maksimal oppetid for applikationerne, sikrer automatisk opdateringer og opgraderinger uden afbrydelser.

Dedalus kan levere følgende fordele med vores cloud-as-a-service tilgang:

  • Forbedre produktiviteten: Komplet overvågning forbedrer muligheden for at forebygge problemer
  • Minimerer omkostninger og tid, reducerer de samlede driftsomkostninger og giver et hurtigere udbytte af investeringer i systemer i forandring.
  • Datalagringskapacitet: Skyen kan håndtere store mængder data for sundhedsvæsenet. Skyen kan opbevare data effektivt og sikkert.
  • Øge sikkerheden: Mens cloudcomputing af nogle betragtes som en upassende platform til opbevaring af sundhedsdata, har cloudcomputing-partneren foretaget investeringer og gennemført audits i relation til overholdelse af standarder (HIPAA) inden for infrastruktur og sikkerhed, som ikke kan sammenlignes med hvad hver enkelt kunde er i stand til at gennemføre.

I relation til den traditionelle “on-premises”-tilgang understøtter Dedalus sine kunder med et omfattende udvalg af professionelle services og teams af specialiserede eksperter inden for alle de forskellige tekniske domæner, som for eksempel operativsystemer, databaseadministration, netværk og arbejdsstationer.

Please open in latest version of Chrome, Firefox, Safari browser for best experience or update your browser.

Update Browser